Okullar Ne Zaman Açılacak? Okul Tatili Uzatıldı Mı? (2016-2017)

15 tatilin bitmesine az bir süre kala  çıkan haberler hem öğrencileri hem de velilerin aklını karıştırmış durumda. 20 Ocak 2017'de başlayan tatilin önümüzdeki hafta  bitmesi bekleniyordu. Ancak çıkan "tatil uzatıldı."  haberleri kafaları karıştırdı. Peki tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor? Okullar uzatıldı mı?  Yarıyıl tatili  ne zaman bitiyor?  Gibi tüm soruların yanıtı haberimizde.  
Öğrenci
Okullar ne zaman açılacak?
Öğrenciler 15 günlük yarıyıl tatilinin son günlerini yaşarken bir yandan da tatil haberi bekliyor.  Öğrenciler ve velileri tam olarak ne zaman okulların başlayacağını bilemese de öbür yandan öğrenciler de tatile doyamadığını ifade ediyor. Önümüzdeki hafta  akademik takvime göre okullar başlaması gerekiyor.  Ancak" 2017 yarıyıl tatili uzatıldı" haberleri hem öğrenci hem de velilerin kafasını karıştırmış durumda. 20 Ocak 2017'de başlayan 15 günlük yarıyıl tatili   resmi olarak 6 Şubat 2017'de sona eriyor. Ancak belirttiğimiz gibi "okul tatili uzatıldı mı?" haberleri oldukça kafaları karıştırmış durumda.  Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen resmi açıklama nihayet geçtiğimiz gün yapıldı. Böylece Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen resmi açıklama ile birlikte kafa karışıklıkları da giderilmiş oldu. Peki   Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasında ne deniliyor? Okullar ne zaman açılacak? Okul tatili uzatıldı mı? Okul tatili bir hafta ertelendi mi?  İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen rsmi ve güncel açıklama 

Okullar ne zaman açılıyor? 2017 tatili  uzatıldı mı?


İkinci dönem  okul hazırlıkları için okulların ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen öğrenciler ve veliler tatil uzatıldı mı? Sorusunu sıklıkla soruyor. İşte 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlama tarihi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesi meb.gov.tr üzerinden yayınlanan takvimde okulların 6 Şubat 2017 Pazartesi günü başlayacağı belirtilmekte. Yani yarına kadar son dakika bir gelişme olmazsa okullar önümüzdeki hafta  resmen açılıyor.  Ancak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) her an bir değişiklik yaparak bir haftalığına tatili uzatabilir.  Bu ihtimalin Çok düşük olduğunu belirtmekte fayda var.  Öğrencileri üzen bu kötü haberle birlikte öğrenciler haftaya ikinci dönemin ilk dersini görecekler.  



Bu arada Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek son dakika açıklamayla okulların tatil olup olmadığını öğrenmek için Webmgon'un FACEBOOK  sayfasından anında   haberdar olabilirsiniz.  Tatilin uzatılıp uzatılmadığını ilk siz öğrenin. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

4 Yorum:

  1. Adsız8/25/2016

    okullar gec acilsin yani 3 ekimde acilsin

    YanıtlaSil
  2. Adsız8/25/2016

    okullar 3 ekimde acilsin lutfen cocuklar daha hazir degiller okula gitmeye biraz daha tatil yapsinlar cocuklar

    YanıtlaSil
  3. Okullaarrr gecc acilsinn biraz lutfennnn

    YanıtlaSil
  4. bi 3 ekim diyonuz bi 19 eylül diyonuz yarın okul var tam kararı söylesenize amq

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0