Manga'dan Ferman Akgül'ü ve Pascal Nouma'yı buluşturan Dırdır yayınlandı!

Manga'nın solisti Ferman Akgül'ü ve eski Beşiktaş'lı futbolcu  Pascal Nouma'yı bir araya getiren eğlenceli şarkı "Dırdır" tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı. Fransızca ve Türkçe sözlerinin yanı sıra şarkı, hareketli ritmiyle de dikkat çekiyor. Ferman Akgül'ün ikinci single çalışması Dırdır,  şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Pascal nouman
Dırdır


Eski Beşiktaş'lı futbolcu Pascal Nouma ve Manga'nın solisti Ferman Akgül'ün  sözlerini yazdığı şarkı Dırdır, bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu. Sadece dijital müzik platformlarında yayınlanan şarkının müziği de yine Ferman Akgül'e ait.  Öte yandan  şarkının  düzenlemesi  de  İskender Paydaş, Ufuk Özcan ve Willem Lasermos tarafından yapıldı. Ferman Akgül'ün ikinci single çalışması olan Dırdır, kısa sürede yoğun ilgi gördü.  Birçok ünlü isimle çalışılan şarkının klibi de yayınlandı. İstanbul'da ve Tuz Gölü'nde çekimleri yapılan  klibin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Palas oturdu. Pascal Nouma'yı ve Ferman Akgül'ü bir araya getiren Dırdır, müzikseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

Dırdır ev buluşmalarımız sırasında ortaya çıktı"


Kayıtları Manga grubunun stüdyosu olan StüdyoN'da yapılan şarkı için Ferman Akgül,  şunları söyledi:
"İkinci teklimde Pascal Nouma ile çalışmaktan oldukça keyif aldım. Bu şarkıda umutsuzluğa kapılıp dırdır etmek yerine ayağa kalkın diyoruz  diyen Akgül, sözlerine şöyle devam etti: "Aslında 'Dırdır' bir proje olarak ortaya konmamış, bir sene önce ev buluşmalarımız sırasında ortaya çıkmaya başlamıştı."  Özellikle şarkının düzenlemesini yapan İskender Paydaş'a teşekkür eden Ferman Akgül,
"Umarım sizler de en az bizim kadar şarkıyı seversiniz" diye konuştu.


Birçok kişi tarafından günler öncesinden merakla beklenen Dırdır, bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında  yerini aldı. Öte yandan bugün yayınlanan şarkı için Ferman Akgül,  sosyal medya hesaplarında "Beklenen an geldi! Dırdır şimdi tüm dijital platformlarda" diyerek yeni single çalışmasını sevenlerine duyurdu.
Manga
Ferman Akgül Twitter

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0