Berkay'dan Yepyeni Bir Single ve Albüm Müjdesi

Son yıllarda yaptığı hit şarkılarla dikkat çeken şarkıcı Berkay'dan sürpriz single çalışması geldi. Şarkıcının yeni yayınlanan "Uygun Adım" teklisi tüm müzik 
marketlerinde ve dijital müzik platformlarında yerini aldı.


Berkayinstagram
Berkay


Berkay'ın geçtiğimiz aylarda Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan "Arabesk" albümünden sonra yaza özel yayınlanan single çalışması sevenlerine büyük sürpriz oldu. Sevilen şarkıcı 2015 yılında müzikseverlerle buluşturduğu "Benim Hikayem" adlı single çalışmasından sonra 2016'nın ilk single'ı olarak "Uygun Adım"ı geçtiğimiz gün duyuruldu. Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan çalışma hareketli oluşuyla dikkat çekiyor. Berkay'ın yeni şarkısı tüm müzik platformlarında müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Uygun Adım şarkısının video klibi de çok yakında TV de ve YouTube'da müzik kanallarında yayınlanması bekleniyor.
Öte yandan Berkay'ın yeni single çalışmasında ünlü fotoğrafçı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı ile çalışıldı. Berkay'ın tüm fotoğrafları ve "Uygun Adım" şarkısının klibini Nihat Odabaşı çekti. Çekilen klibin ilk görüntüleri yine Nihat Odabaşı'nınresmi İnstagram hesabında paylaşıldı. Söz ve müziği Murat Dalkılıç'a ait olan Uygun Adım şarkısının düzenlemesini de Volga Tamöz üstlendi. Berkay'ın dördüncü albümü Arabesk'ten sonra gelen üçüncü single "Uygun Adım" Berkay'ın hayranlarını şaşırttı. Öte yandan şarkıcı hayranlarına önemli bir sürpriz daha yaptı.

Berkay'ın Yeni Albümü Yolda!


Hayranlarını üst üste yayınladığı single ve stüdyo albümleriyle sevindiren Berkay, yeni albümün müjdesini de verdi. şarkıcının çalıştığı müzik şirketinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Berkay, Ramazan ayı boyunca konserlerine ara verip önce Fransa'nın Nice şehrinde daha sonra da Las Vegas'ta tatil yapacak. Şarkıcı tatilin hemen ardında Los Angeles'a geçip beşinci albümünün stüdyo çalışmalarını gerçekleştirecek. Böylece şarkıcı yeni albümün ilk hazırlıklarına başlamış olacak. Berkay'ın yeni albümünün ne zaman çıkacağı henüz netleşmiş değil. Ancak Berkay'ın beşinci albümü sonbahar aylarında dinleyiciyle buluşması bekleniyor.

Berkay'ın yeni albümü hakkında tüm gelişmeleri Webmgon'un Facebook  ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0