Yuva Yıkacak Bir Uygulama Daha... Artık Yalan Söyleyen Yandı

Gün geçmiyorki yalanları, bahaneleri ortadan kaldıracak bir uygulama geliştirilmesin. Şimdiyse yeni geliştirilen uygulama "şarjım bitti" yalanını ortadan kaldıracak türden. Uygulama, "şarjım bitti seni ararım" gibi yalanları hemen ortaya çıkarmak için geliştirildi. 
Şarjım bitti
Şarjım Bitti Yalanına Son



Telefonların akıllı hale gelmesi  çoğu zaman  pek çok insanın yalanlarını ortaya çıkarabilmekte. Hatta öyle ki çoğu insanın yuvası bile akıllı telefonlar ve akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamalar  yüzünden yıkılmış durumda. Whatsapp'ta gelen "görüldü tiki" veya Facebook'taki online  özelliği pek çok insanın yalanını ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu sayede insanların birbirine yalan söylemesi oldukça zorlaşmış gibi görünüyor. Fakat insanların yalanlarını ortaya çıkaran uygulamaların ardı arkası kesilmiyor.

Bir geliştirici tarafından geliştirilen "Battery Share" adlı uygulama sayesinde artık karşı tarafın şarjının ne kadar kaldığını anlamak mümkün hale geliyor.  Karşı tarafın "şarjım bitiyor." yalanını tarihe karıştıracak uygulama oldukça basit bir şekilde çalışmakta. Şarj durumunu öğrenmek istediğiniz kişi ve siz aynı uygulamayı yüklemek zorundasınız. İki tarafta uygulamayı yükledikten sonra telefonlar eşleşiyor ve kimin ne kadar şarjının kaldığı hemen bildirim olarak ekrana düşüyor.

Şarjım bitti yalanını tarihe karıştıracak olan "Battery Share" uygulaması şu anlık sadece İOS platformundaki kullanıcılara sunulmuş durumda.  Öte yandan Android'e de çok yakın bir zamanda geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca sadece 0.99 dolar ödeyen İphone kullanıcıları bu uygulamayı kullanabilmekte.  "Battery Share" uygulaması şu an için Android'te olmasa da Google Play'da benzer uygulamalar aynı görevi ücretsiz olarak yapabilmektedir. 

"Battery Share" adlı uygulamanın çıkışının üzerinden az bir süre geçmesine rağmen İphone kullanıcıları tarafından oldukça ilgi görüyor. İnsanların birbirine olan güvensizliğinden faydalanan geliştiriciler kazanmaya devam ederken pek çok kişinin de yuvası yıkılmaya devam ediyor...

-Aşkım nerdesin?
-Kapat şarjım yok seni sonra ararım.
-Yalan söyleme "Battery Share" uygulamasından baktım şarjın %43 yazıyor.
- Sesin gelmiyor aşkım şebeke çekmiyor...!

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0