TNK'nin Aşkı Harcamanın 80 Yolu Adlı Single Çalışması Ćıktı

Sevilen rock gruplarından TNK, iki yıl aradan sonra yepyeni single çalışması "Aşkı Harcamanın 80 Yolu" ile sevenlerinin karşısına çıktı. TNK'nin yeni single çalışması bugün itibarıyle YouTube başta olmak üzere tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Tnk caner
TNK


2001 yılından beri farklı tarzıyla dikkat çeken başarılı rock grubu TNK, çok kısa bir sürede büyük kitlelere sesini duyurmayı başarmıştı. 2011'da ise "Yine Yazı Bekleriz" isimli şarkılarıyla büyük bir etki yaratan grup, Ömer Faruk Sorak'ın "Aşk Tesadüfleri Sever" filminin müziklerini yaparak daha da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Daha sonra nerdeyse her yıl en az bir adet şarkı yayınlayan grup, son olarak bugün yayınladıkları "Aşkı Harcamanın 80 Yolu"  single çalışmasıyla sevenleriyle buluştu.

TNK'NİN YENİ ŞARKISI ÇIKTI


Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan single, tüm dijital platformlarda aynı anda yayınlandı. TNK'nin yeni şarkısı "Aşkı Harcamanın 80 Yolu" adı kadar sözleriyle de dikkat çekiyor. TNK'nin geçtiğimiz aylarda Dünyanın En Güzel Kokusu adlı filmin müziği olan ve  yine Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan "Unutmam Seni" adlı şarkının ardından gelen yeni single TNK hayranları tarafından sevinçle karşılandı. TNK, Aşkı Harcamanın 80 Yolu single çalışmasıyla şimdiden müzikseverlerin beğenisini toplamış  durumda.

TNK  grubunun bugün itibariyle YouTube'da Netd'de, Spotify ve Apple Müzik başta olmak üzere pek çok dijital müzik platformunda yayınlanan single çalışması kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Öte yandan "Aşkı Harcamanın 80 Yolu" isimli şarkı birçok TNK hayranı tarafından ilginç yorum aldı. Hayranlar, "Aşkı Harcamanın 80 Yolu şarkısında 4 yoldan söz ediliyor geriye kalan 76 yol nerde?" şeklinde yorumlar yaptı. Açıkçası şarkıda 4 yoldan söz edilip, şarkının isminin de "Aşkı Harcamanın 80 Yolu" olması bizimde dikkatimizi çekmedi değil....

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0