Coca-Cola Çocuklar İçin Kola Reklamı Yaparsa Ne Olur?

Komplo teorileriyle adı anılan Coca-Cola'nın  reklam filmleri de en az Coca-Cola kadar konuşulur. Yaptığı reklam filmleriyle insanları gerçekten etkileyebilen Coca-Cola, yüz yıllık tarihi boyunca hep içecek sektöründe en önde olmuştur. Elbette Coca-Cola bunu reklamlara borçludur.

Coca cola
Coca-Cola Reklam


Bir grup amatör genç Coca-Cola'nın reklamını yaparsa ne olur? Milyonlarca dolarlık reklamlar yapan Coca-Cola'ya karşın bir grup öğrenci  10 TL bütçe ve basit bir kamerayla  bir reklam çekerse ne olur?

İşte bu olur!


Bu reklam filmi Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Ve Sinema Bölümü 3.sınıf 7 kişılik bir grup tarafından çekildi. Reklamı çekme amacı ise şudur: Radyo TV ve Sinema bölüm derslerinden biri olan "TV Reklamcılığı" adlı ders kapsamında yapılmış bir çalışmadır. Yine söz konusu reklamda tanıtılan Coca-Cola Kids ürünü de tamamen hayal ürünüdür.  Coca-Cola çocuklar için  bunu yapar mı bilemiyoruz fakat şu an için hayal ürünü olarak kalıyor.

Senaryosunu ve metnini benim (Mazlum Günhan) yazdığım reklam filminde amatörlükler hemen kendini belli ediyor. Ama biliyoruz ki amatörce hazırlanan her çalışma profesyonelce hazırlanmış birçok çalısmadan daha çok dikkat çekiyor. Bizimkisi dikkat çekermi bilemiyoruz fakat biz reklam filmini çekerken çok eğlendik. Umarız bunu izleyen herkes bizim kadar eğlenir...

Webmgon.com'u sosyal medyada takip etmeyi unutmayın.
Facebook
Twitter

Mazlum Günhan'ı Takip Edin
Facebook
Twitter

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0