Angry Birds Filminin Konusu Ve Vizyon Tarihi

Bir zamanlar milyonlarca insanın oynadığı, uzun süre popülerliğini koruyan basit ve bir o kadar da eğlenceli oyun "Angry Birds" şimdiyse 3D animasyon komedi filmi olarak  sinemaya taşınıyor. Vizyon tarihi belli olan Angry Birds filmi dünyayla aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek.

Angry birds
Angry Birds
Geçtiğimiz yıllarda tüm mobil platformlarda (Android, İOS, Windovs Phone) en çok oynanılan oyun olarak rekor kıran, pek çok versiyonu yapılan ve en son uzaya giden  Angry Birds, şimdiyse sinemaya uyarlandı. Üç boyutlu(3D) Animasyon türünde sinemaya uyarlanan Angry Birds, tüm dünyayla aynı anda  Türkçe Dublaj olarak Türkiye'de de vizyona girecek.

Angry Birds 13 Mayıs'ta Vizyonda


Komedi, Animasyon türündeki Angry Birds filmi Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazı olarak Türkiye de iki seçenekle vizyona girecek. Oyundan uyarlama Angry Birds filmi animasyonseverler tarafından merakla beklenirken yapılan açıklamaya göre Angry Birds 13 Mayıs'ta vizyona girecek. Böylece animasyonseverlerin "Angry Birds ne zaman vizyona girecek?" sorusu da yanıt bulmuş oldu.

Angry Birds Filminin Konusu


Angry Birds filminin konusu ise özetle şu şekilde:
Bütün kuşların mutlu olduğu bir adada diğer kuşlar tarafından dışlanan ve adada uyum sorunu  yaşayan farklı karakterdeki üç arkadaş (Red, Bomba ve Cock) oldukça asosyallerdir.  Adayı yeşil ve gizemli domuzcuklar basınca, bu domuzcukların niyetini anlamak ve adayı korumak bu üç dışlanmış arkadaşa düşer...

Öte yandan Angry Birds filmi vizyona girmeden önce de filmle alakalı renkli etkinlikler düzenlenecek. Özellikle İstanbul da 23 Nisan günü Trump AVM'de düzenlenecek Angry Birds film aktivite alanı dikkat çekiyor. 23 Nisan'a özel düzenlenen Angry Birds etkinliği 11-19 saatleri arasında katılan çocuklara sürpriz hediyelerle  eğlenceli bir hale dönüşecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0