2. Radyo Akademi Ödülleri'ne Az Bir Süre Kaldı

Bu yıl 2.si düzenlenen Radyo Akademi Ödülleri  6 Mayıs 2016'da sahiplerini bulacak. İlki "Radyo Oscarları" adı altında geçen sene düzenlenen ödül töreninde birçok dalda birçok radyo ve radyocu ödüllendirilmişti.  Bu yıl ki  oylama ise 1 Nisan itibariyle başlamış ve 1 Mayıs'a kadar da devam edecek.

Radyo Akademi
2. Radyo Akademi Ödülleri


Türkiye'de ilk radyo ve radyocu haberlerinin paylaşıldığı platformlardan biri olan Oydar'ın kurucusu Erkut Aktaş ve ekibi tarafından geçtiğimiz sene "Radyo Oscarları"  adı altında düzenlenen ve bu yıl 2.si gerçekleştirilen "Radyo Akademi Ödülleri" bu yıl da pek çok kategoride pek çok radyoyu ve radyocuyu ödüllendirecek. Öte yandan Radyo Akademi Ödülleri'nde  Facebook oylama sistemi kullanıldı. Bu da oylamanın güvenilir bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak.

Radyo Akademi Ödülleri ödül törenine az bir süre kala heyecan da gittikçe artıyor. 1 Nisan 2016'da başlayan oylama 1 ay sürecek. Oylama 1 Mayıs 2016 geceyarısına kadar sürecek olup ödül töreni de Türkiye de ilk radyo yaynının yapıldığı tarih olan 6 Mayıs günü gerçekleştirilecek. Öte yandan oylamanın TRT ekranlarında canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Oylamaya katılmak isteyen Webmgon okurları aşağıdaki bağlantıdan oy kullanabilirler.

Özetle Radyo Akademi Ödülleri ödül töreni bu şekilde. Ve her zaman belirttiğim gibi bu ödül törenleri hem radyo hem radyocular için son derece faydalı organizasyonlardır. Sihirli Mikrofon kadar
Radyo Akademi Ödülleri de önemsenmesi ve de desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Öte yandan şunu da belirtmem gerekiyor:
Radyo Akademi Ödülleri, Sihirli Mikrofon kadar tanıtılamadı o nedenle kullanılacak oy sayısı da az olacak diye düşünüyorum. Tabi Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nin arkasında  bir belediye var bunun farkındayım.  Umarım Radyo Akademi Ödülleri'nin  de büyük bir destekçisi çıkar... Yine çok az bir süre önce gerçekleştirilen Sihirli Mikrofon Ödülleri,
Radyo Akademi Ödülleri'ni olumsuz etkileyecektir diye düşünüyorum. Çünkü iki ödül töreni arasında çok az bir zaman var bu da
Radyo Akademi Ödülleri'ne katılımın düşürebilir. Bu olumsuzluklara rağmen
Radyo Akademi Ödülleri en iyi şekilde gerçekleşeceği konusunda hiç kuşku duymuyorum. Ve eğer siz de bir radyoseverseniz
Radyo Akademi Ödülleri oylamasına katılın ve böylesi organizasyonlara destek olun. Bir radyosever  ve Radyo Programcısı olarak Erkut Aktaş'ı ve ekibini tebrik ediyorum. Kendisi her zaman radyo ve radyoculuk üzerine çok faydalı projelere imza atmıştır ve o projelerden biri de:
Radyo Akademi Ödülleri dir. 6 Mayıs 2016 tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz...

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0