YGS SONUÇLARI VE YGS SINAV SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2.5 milyona aşkın kişinin girdiği ve 160 dakika süren Üniversiteye giriş sınavının ilk basamağı  olan YGS, bugün yapıldı.
YGS SONUÇLARI
Heyecanla beklenen YGS, bugün mihayet tamamlandı. Sınav, saat 10:00'da başlayıp, 12:00'da ise sona erdi. Adaylara 40 Türkçe, 40 Matematik, 40 Fen Bilimleri ve 40'ta Sosyal Bilimlerden olmak üzere 160 soru yöneltildi.  ÖSYM, bu yıl yine güvenliği en üst seviyede tutarak YGS de kopya çekilmesine veya yasal olmayan durumların önüne geçmeye çalhştı.


YGS SONUÇLARI VE SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

YGS'yi sorunsuz atlatan  üniversite  adayların aklında şimdiyse YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Ve YGS sınav soruları ne zaman açıklanacak? Soruları var. Adayların aklındaki soruları yanıtı ÖSYM'den geldi. ÖSYM, YGS sınav sonuçlarını 25 martta açıklanacağını, YGS sorularını ise yarın (14 mart 2016) resmen açıklayacağını duyurdu. Öte yandan YGS  sınav sonuçlarının 25 marttan önce de açıklanması bekleniyor. ÖSYM, bu sene bir değişiklik yaparak tüm soruları açıklayacağını da belirtti. YGS soruları yarın (Pazartesi) www.osym.gov.tr ve resmi gazetede yayınlanacaktır.

Ösym, soruları açıkladıktan hemen sonra webmgon.com da tüm sorunlar yayınlanacaktır.
Üniversiteye hazırlanan adayları ilgilendiren gelisme ve bilgiler için sosyal medya hesaplarımızın yanı sıra webmgon.com u da takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0