Yaza Damga Vuracak Şarkıyı Açıklıyoruz!

Yaza doğru yaklaştığımız şu günlerde şarkıcıları da bir telaş aldı. Hepsi de yaza damga vuracak şarkıyı yapma peşinde.

Murat Boz
Yaza Davmga Vuracak Şarkılar

Yaşadığımız şu günlerde havaların ısınmasıyla beraber insanlar sokaklara, parklara ve piknik alanlarına dolmaya başladı. Tabi bu da yazın yavaş yavaş geldiğinin bir isaretidir. Bu sene pek doğru düzgün kıs mevsimini yaşayamazsakta yazın gelişi de erken oldu. Tabi bununla beraber yaz şarkıları da erkenden çıkmaya başladı. Çıkan birçok şarkı da fazlasıyla hareketli ve de fazlasıyla güzel. An itibariyle yaza hazır olan yani yaz şarkısını yayınlayan bazı şarkıcıları saymak gerekirse: Soner Sarıkabadayı Taş adlı şarkıyla sevenlerini mutlu etti. Tabi Taş, pek hareketli olmasa da sevildi. Soner Sarıkabadayı'ın yanı sıra başarılı şarkıcı Emre Kaya da son derece hareketli yaz şarkısını çıkardı. Öte yandan yine Gökhan Özen de çok dinlenen Eski Sevgilim çalısmasıyla yaza damga vuracak gibi. Ve Serdar Ortaç ile Hande Yener de yaza bomba gibi bir şarkıyla merhaba diyorlar.

İki Büyük Popçu Bir Araya Gelmemeliydi (!)

serdar Ortaç ve Hande Yener'in ortak çalışması İki Deli Aralık 2015'te duyurulmuş olmasına rağmen yeni yeni dinleyiciyle buluşmaya başladı diyebiliriz. Şu an itibariyle Youtube'da 41 milyon kez dinlenilen şarkı, son zamanlarda hızlı bir biçimde ilerliyor. Tabi iki büyük popçü bir araya geldi bu normal. Hatta az da diyebiliriz. Ama galiba yaza damgasını vuracak gibi.

Emre Kaya Esaret İle Sevenleriyle Buluştu

Emre Kaya, Esaret adlı hareketli çalışmasıyla Youtube üzerinden şimdiye kadar 1 milyon kez dinlendi. Şarkı, 24 Şubat 2016'da çıktı. Emre Kaya her projesinde olduğu gibi Esaret ile de adından söz ettirecek gibi duruyor.  Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak ve Emre Kaya'nın Esaret adlı şarkısı hızını yükseltecek mi?

Yazın Şarkısını Açıklıyoruz!

Yaz boyunca her yerde duyabileceğiniz, duydukça keyif alacağınız şarkı: Emre Kaya esaret, olma yolunda ağır ağır ilerliyor. Peki neden Emre Kaya? Çünkü: şarkısı fazlasıyla enerjık ve fazlasıyla da yaza uygun olma özelliğine sahip. Aradan bir ay bile geçmemis olmasına rağmen 2 milyona yakın dinleyiciye ulaşılmış. Tabi bu arada Hande Yener ve Serdar Ortaç'ta yaza damga vurabilir. İki Deli 4 aylık bir şarkı olmasına karsın her an yazın şarkısı olacak gibi duruyor. Serdar Ortaç & Hande Yener- İki Deli, yazın en çok dinlenilen şarkısı olursa şaşırmayın...


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0