Şeytan Tüyü Filmi Vizyonda! Şeytan Tüyü Konusu


Şeytan tüyü film
Şeytan Tüyü Sinemalarda! İzle
Komediseverler tarafından Son zamanların beklenen filmi Şeytan Tüyü 18 Mart Cuma günü ünlü oyuncu kadrosuyla vizyona girdi.



Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün üstlendiği komedi filmi: Şeytan Tüyü geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Başrolünde Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı Şeytan Tüyü, ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde, Mustafa Üstündağ'ın yanı sıra Şükran Ovalı, Güven Kıraç Beyti Engin, Erdal Tosun ve Haldun Dormen gibi birçok usta oyuncu sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

Murat Şenöy'ün yönetmen koltuğunda oturduğu komedi, aksiyon türündeki Şeytan Tüyü'nün başrolünde Kurtlar Vadisi dizisin de "Muro" karakteriyle tanınan   Mustafa Üstündağ seyirciyle buluşuyor. Mustafa Üstündağ, filmde Metin karakterini canlandırırken, Şükran Ovalı da Neşe karakterini canlandırıyor. Ve bu iki karakter filmde birbirlerine aşıklardır.

Cinayet işlemekle suçlanan Metin karakterinin suçsuz olduğunu kanıtlayıp, sevdiği kadın olan Neşe ile uzaklara gidip yaşamayı istemesi ve polisten kaçan Metin'in başından geçen trajikomik olayların anlatıldığı Şeytan Tüyü, yazar Armağan Tunaboylu'nun "Yıldız Cinayetleri" adlı kitabından beyazperdeye uyarlandı. Yıldız Cinayetleri'nde aracılık yaptığı kızları yaşadıı semtin ileri gelen ağbeyine bırakıp emekliye ayrılmayı düşünen bir adamın başından geçen komik olaylar anlatılıyor.  Şeytan Tüyü filmi, olaya sadık kalarak sinemaya uyarlanmış olsa da kitapta yer almayan bazı karakter ve olaylarla da dikkat çekiyor.

Şeytan Tüyü Filmi Konusu



Muro
Mustafa Üstündağ - Şeytan Tüyü

Birçok usta oyuncunun rol aldığı ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Şeytan Tüyü'nün konusu ise şu şekilde:
Metin (Mustafa Üstündağ) kızlarını semtin ağır abisi Kürdo’ya (Beyti Engin) mecburen devredip emekliye ayrılır. Eski hayatına perde çekme ve platonik aşkı Neşe (Şükran Ovalı) ile yeni bir hayat kurma hayali, komiser Asım'ın (Güven Kıraç) bir akşam evini basıp onu sorgu için karakola götürmesiyle suya düşer. Aynur hunharca öldürülmüştür ve Metin baş şüphelidir. Metin her ne kadar kızları Kürdo'ya devrettiğini söyleyip suçsuz olduğunu iddia etse de bir türlü Asım Komiser'i ikna edemez. Metin kurtulmak için polise ve kürdo’ya yakalanmadan önce gerçek katili bulmalı ve suçsuzluğunu kanıtlamalıdır. Yalnız bu o kadar kolay olmayacaktır.

Şeytan Tüyü'nün Oyuncu Kadrosu



Öte yandan yönetmenliğini Murat Şenöy'ün yaptığı Şeytan Tüyü'nün oyuncu kadrosunda da pek çok ünlü oyuncu bizleri bekliyor. Filmin oyuncu kadrosunda:
Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Erdal Tosun, Derya Karadaş, Selen Uçer, Emre Şen, Burak Güneş, Murat Serezli ve Haldun Dormen yer alıyor.


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0