Selfie Çekerken Canından Oldu

Selfie kurbanlarına bir yenisi daha eklendi! Isparta'da yaşayan 20 yaşındaki Aydın Kesmeni adlı Üniversite öğrencisi  selfie çekerken canından oldu! Kesmeni'nin cansız bedeni üç gün sonra bulundu. 

Selifie Çekeyom Derken Canından Oldu

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 3. sınıf Makine Mühendisliği okuyan  Aydın Kesmeni, 18 martta aniden kayboldu. Ailesi üniversiteli gence ulaşamayınca ağbey Ekrem Kesmeni ertesi gün kardeşi Aydın Kesmeni'nin izini sürmek için   Isparta'ya gittiğinde Aydın'ın 1 gün önce Antalya'ya gittiğini öğrenir.

Antalya'da kardeşini arayan Ekrem Kesmeni, Aydın Kesmeni'nin son olarak sosyal paylaşım uygulaması Swarm üzerinde paylaştığı konumu olan Akdeniz Üniversitesi Kampüsü'nde kahve içtiği bilgisine ulaştı.  Ağbey Kesmeni, yaklaşık bir haftadhr aradığı kardeşinin sosyal medyada 20 mart günü sabahın erken saatlerinde paylaştığı selfie'yi Antalya'daki akrabalarına gösterir.

Selfie Çektiği Yerde Cesedi Bulundu!

Selfie'yi gören Kesmeni'nin yakınları fotoğrafın çekildiği yerin Kepzeüstü olarak bilinen yerin Antalya'yı kuşbakışı gösteren Aşur Aksu Devlet Hastanesi'nin yanı olduğunu söylediler. Ağbey Ekrem Kesmeni, 4 yakınıyla beraber Aydının en son selfie paylaştığı mevkiye gittiler. Gittiklerinde ise acı manzarayla karşılaştılar... Aydın'ın cansız bedeni selfie çektiği yerin 15 - 20 metre aşağısında bulundu.

Üniversiteli gencin paylaştığı selfinin hemen sonrasında başka selfie çekmek için uğraşırken dengesini kaybetmiş olması sebebiyle düşüp hayatını kaybetmiş olduğu düşünülüyor. Gencin cansız bedeni AFAD ekibi yardımıyla yukarı çıkartıldı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0