Apple'dan Ucuz İphone Nisan Ayında Türkiye'de! İphone SE İnceleme

Uzun zamandır " ucuz İphone SE geliyor" dedikoduları bugün itibariyle resmiyet kazanmış oldu. Ve bu sayede yapılan dedikoduların doğru olduğu da ortaya çıktı.

İphone resimleri
İphone SE

Eylül ayında çıkması beklenen İphone 7'yi bekleyen kullanıcılara Apple'dan büyük sürpriz! Apple, "İphone SE"adındaki yeni ve İphone 6s ve İphone 6s Plus'tan daha uygun olacak olan ürününü,  Nisan ayında Türkiye'de piyasaya süreceğini açıkladı.

4 inçlik İphone SE, İphone 5s ile tasarımsal olarak çok benzerlik gösteriyor. Öte yandan  diğer İphone'larda ki renklerden  farklı olarak İphone SE'de roze altın rengi kullanıcılara sunulacak.

İphone SE resimleri
Apple - İphone

Ayrıca İphone SE'de  64-bit A9 islemci ve M9 yardımcı hareket islemcisi kullanıcılara sunuluyor. Bu donanımlarla İphone SE, İphone 6s ve 6s Plus ile aynı performansa sahip oluyor. NFC özelliğine de sahip olan telefon, Apple Pay ile alışveriş olanağı da sunuyor. Bunun yanı sıra Apple'ın yeni ürünü İphone SE'de göze çarpan bir diğer konu: 4G ve Wi fi donanımlarının güçlü olması. Kullanıcıların merak ettiği bir diğer özellik olan kamera performansı da İphone 6s ve İphone 6s Plus'ta olduğu gibi 12 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera kullanıcılara sunulmuş durumda.


İPHONE 6S VE 6S PLUS'TAN DAHA UCUZ OLACAK!


Apple Türkiye'den gelen açıklama da yer alan bilgiye göre İphone SE, 16 GB ve 64 GB depolama alanlarına sahip iki farklı seçenekle sunulacak. iphone SE  Nisan ayı içinde Türkiye satışlarının başlayacağını açıklayan Apple Türkiye, İphone SE'nin fiyatının da 1999 TL olacağını belirtti. Bu sayede nerdeyse İphone 6s ve İphone 6s Plus'la aynı özelliklere sahip olan 4 inçlik İphone SE, daha ucuz olarak satışa sunulacak. Tüm bunlarla birlikte hem İphone sahibi olmak isteyenlere hem küçük ekran boyutlu akıllı telefon sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunulmuş oldu.


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0