Quatro Mobile Marka Telefonlar Alınır Mı?

Akıllı telefonların popüler olmasıyla beraber yeni birçok akıllı telefon üreticisi veya üreticiden alıp kendi markasını ekleyip satan firmalar çoğaldı. Ve hız kesmeden de artmaya devam ediyor.

       
Quatro mobileÖzellikle bu durum Türkiye'de daha çok görülmektedir. Tabi bunu Türkiye'de General Mobile başlattı. General Mobile'in birden popüler olmasını gören firmalar hemen akıllı telefon pazarına girdi. Bu firmalardan biri de Quatro Mobile markasıyla sektöre giren Erkayasan firmasıdır. Erkayasan, yani Quatro Mobile firması bu pazara 2014'te girdi. Quatro Mobile, pazara  iyi bir strateji izleyerek  girdi. Bu strateji şu şekilde idi: telefonların modelleri Türkiye halkını gururlandıran bir olay ve kişi adıyla çıkmasıdır. Bu kişi Fatih Sultan Mehmet, olay ise: tabiki de  1453 İstanbul'un Fetihi dir.  Quatro Mobile, bu olay, kişi ve tarıhi telefonlarına şu şekilde ekleyerek başta da belirttiğimiz üzere iyi bir strateji izledi ve bunu hala da devam ettiriyor:
m1453, f1453, f1453 Plus  vs dir. Ayrıca  Quatro Mobile tüm telefonlarını Rusya'da büyük bir müşteri toplayan İnew firmasından almaktadır.

Tıpkı General Mobile firmasının Blue adlı firmadan aldiğı gibi.
Quatro Mobile Alınmalı Mı? 
Aslında bu soruya akıllı telefon kullanımınıza göre cevaplamamız gerekir. Yani eğer telefondan çok şey bekliyorsanız tabiki de Quatro Mobile sizi üzebilir. Fakat orta seviye bir kullanıcıysanız kesinlikle Quatro Mobile sizi çok memnun edecektir.  Şunu da sorabilirsiniz: Peki Quatro Mobile'ın teknik servisi nasıl? Bu soruyu şöyle cevaplayabiliriz:
servis konusunda hiç bir şüpheniz olmasın.  Teknik servis son derece hızlı. Tabi bu aralar bazı sorunlar var fakat yakında düzelir diye düşünüyoruz. Bu sorunların birisini sizlerle paylaşmak gerekirse: kargonun müşteriye ödetilmesi. Ayrıca Quatro Mobile firması son derece müşteriye ilgili davranan bir firma ve bu da tabi ki müşteriyi mutlu ediyor.
Özetle  Quatro Mobile, tavsiye edebileceğimiz bir telefon markasıdır. Ayrıca fiyat performans ürünleri olarakta dikkat çekiyor.

Eğer 500-700 TL arası bir telefon almayı düşünüyorsanız size Quatro Mobile telefonlarını öneriyoruz.
Merak ettikleriniz ve eklemek istediklerinizi alt kısma yorum olarak yazabilirsiniz.


Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Teknik servis 5 para etmez cihazı alıyorlar birdaha telefonlara bakmıyorlar şuanda teknik servis denilen bir hizmetleri yok cihazı alırsınız bozulunca çöpe atarsınız verdiğiniz paraya yazık.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0