ANDROİD İÇİN EN İYİ 5 FOTOĞRAF UYGULAMASI

Android  kullanıcılarına fotoğraflarını düzenlerken yardımcı olacak 5 fotoğraf editleme uygulamasını derledik.

Cep Telefonlarımızın profesyonel kameralara meydan okuma derecesine gelmesiyle beraber artık Android ve İOS işletim sistemli akıllı telefon kullanıcıları da fotoğraf düzenlemek için en iyi uygulamaları aramaya başladı. Bizde en iyi 5 fotoğraf düzenleme uygulamasını bir araya getirdik.
İste o uygulamalar:

PicsArt Fotoğraf Stüdyosu
Fotoğraf birleştorme programı
Android fotoğraf düzenleme - Picsart
Bu uygulama, bilgisayarda kullandığımız Photoshop kadar başarılı desek abartmış olmayız. PicsArt uygulaması nerdeyse tüm fotoğraf düzenleme islemlerini çok başarılı bir şekilde yapmaktadır. Öne çıkan bazı özellikleri şunlardır:
- Birbirinden güzel fotoğraf düzenleme aracı.
- Metin ve etiket ekleme.
- Bulanıklaştırma ve kron kamera özelliği.
- Boyama, çizme islevi. Ve daha birçok PicsArt'a özel özellikle sizlere mükemmel bir deneyim sunacaktır.

Photo Grid

Android fotoğraf düzenleme -
Android fotoğraf düzenleme - Photo Grid
Eğer fotoğraf kolaj uygulaması arıyorsanız Photo Grid, tam size göre. Fotoğraf kolaj özelliği dısında da Photo Grid, dikkatleri üzerine çekiyor. Uygulamanın içinde gelen sayısız efektle fotoğraflarınız daha da özel hale geliyor. Android kullanıcılarının çok şikayetçi olduğu bir konu olan fotoğraf birleştirmede de  Photo Grid, fazlasıyla yardımcı oluyor. Appstore ve Play Store'da  birçok kullanıcı tarafından  olumlu yorum yapılan Photo Grid, sizlere fazlasıyla memnun edecektir.

Phonto - Text On Photos

Android fotoğraf düzenleme -
Android fotoğraf düzenleme 
Adından da anlaşıldığı üzere fotoğraflarınıza yazı eklemenize yardımcı olan bir uygulama. Bazı durumlarda fotoğraflara metin ekleme ihtiyacı doğabiliyor bu durumlarda bu uygulama fazlasıyla yardımcı olacak başarılı, kullanımı kolay ve kullanıcılardan çok yüksek oy almayı başarmış, bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdırYouTube'a video hazırlayan
kişilere de çok fayda sağlayacak olan Phonto uygulaması yüzlerce yazı tipi ve bir o kadar da renkle bu alanda tek olmayı başarmıştır.

Adobe Photoshop Express

Android fotoğraf düzenleme -
Android fotoğraf düzenleme - Android Photoshop
Adobe'un mobil cihazlar için gelistirdiği Photoshop uygulaması bilgisayarda ki Photoshop'la benzerlikleri az olsa da yine kullanıcılarını tatmin edebilmektedir. Telefonda Photoshop kullanmak isteyen kullanıcılara önerimiz bilgisayardaki Photoshop ile kıyaslamayın. Aksı takdirde bu uygulama sizi üzebilir.

Carton Fotoğraf

Android fotoğraf düzenleme -
Android fotoğraf düzenleme - Carton Fotoğraf
Bu uygulama, çok az kisi tarafından bilinen, kara kalem çalısması ve elle çizilen resim efekti veren başarılı bir uygulama olarak karsımıza çıkmaktadır. Vektörel çizime yakın resim efektleriyle dikkat çeken uygulamanın adı pek olmamış gibi durması bizlere "belki bu yüzden az kisi tarafından biliniyor." dedirtti.






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0