4. Sihirli Mikrofon Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Televizyon'daTelevizyon'da canlı yayınla sahiplerini buldu.

Sihirli mikrofon
Radyo ödülleri
Bu akşam radyoların ve radyocuların ödüllendirildiği törende ödül anı öncesı kırmızı halı geçişleri çok renkli geçti. Bir çok ünlü ismi kırmızı halıda Hopdedik Ayhan ve Elif Güvendik karşıladı. Yine ödül töreni öncesi kırmızı halıda geçen ünlü isimlere radyo hakkındaki düşünceleri soruldu. Tuhaftır ki hepside aynı yanıtları verdi sanki aynı cümleleri ezberlemişlerdi. Benim şarkımı neden yayınlamıyorlar? Diye isyan eden Ece Gürsel'de  dikkatleri çekti.  Öte yandan Ömür Gedik'de kim ne giymiş? Ona bakmaya geldim diye konuştu.
Elif Güvendik ve Hopdedik Ayhan'ın kırmızı halı konuklarından biri de Gökhan Türkmen idi. Gökhan Türkmen'de çok yakında Harun Kolçak ile bir düet şarkının haberini sevenleriyle paylaştı. Gökhan Türkmen sonrası  Ravi İncigöz, Gripin ve 27 Grubu, Bedirhan Gökçe ve Cem Arslan gibi pek çok isım kırmızı halıdan ödül töreninin olduğu salona geçti.
Kırmızı halı sonrası ödül gecesi Ceyhun Yılmaz'ın sunumuyla başladı. Tören, Ferhat Göçer'in şarkıları sonrası devam etti.  Açılış konuşmasını yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sürçen dili birkaç kez katılımcıları güldürdü. Mustafa Demi, konuşmasından sonra Okan Bayülgen'e Radyo Onur Ödülünü takdim etti.
Ceyhun Yılmaz'ın renkli sunumuyla devam eden Radyo Ödül Töreni'nde Geveze Afrikalı Ali  ve Bedirhan Gökçe'de Okan Bayülgen'le aynı ödülleri aldılar. Ve bu ödülleri alan radyocuların yaşlandığını kabul etmek istememeleri de Ceyhun Yılmaz'ın diline dolandı. .
Tüm bunlardan sonra sıra 4. Sihirli Mikrofon Ödülleri'nde ödül alanları açıklamaya gelindi. Ödül alan radyo ve radyocular ünlü isimlerden ödüllerini aldı. Ödül töreni 360 Tv'de canlı olarak ekranlara geldi. Yayın esnasında birçok kez teknik aksaklık meydana gelse de 3 saatlik tören keyifli geçti. İrem   Deriçi, Gülden Mutlu gibi isimler de   ödül töreninde sahne aldı. Öte yandan İrem Derici yeni şarkısını ilk kez ödül tôreninde sôyledi. Ve radyolar, radyocular, böyle keyifli bir gecede  hak ettiği gibi ödüllendirildi.

İşte Sihirli Mikrofon da ôdül alanlar:

Yılın En İyi Ulusal Radyosu: Power Türk
Yılın En İyi Yerel Radyosu: TRT İstanbul Kent Radyo
Yılın En İyi Pop Müzik Radyosu: Kral Pop
Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu: Number 1 FM
Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu: Slow Türk
Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu: Medya FM
Yılın En İyi Üniversite Radyosu: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyosu
Yılın En İyi Arabesk Radyosu: Aşk FM Ankara
Yılın En İyi Talk (Konuşan) Radyosu: Alem FM
Yılın En İyi Haber Radyosu: A Haber Radyo
Yılın En İyi Spor Radyosu: Radyo Spor
Yılın En İyi Tematik Radyosu: Moral FM
Yılın En İyi Dijital Radyo Portalı: karnaval.com
Yılın En İyi İnternet Radyosu:Radyo İstanbul Ajansı
Yılın En İyi Radyo Show Programı: Gazoz Ağacı - Cem Arslan
Yılın En İyi Radyo Programı: Aragaz - Pascal Nouma & Kadir Çöpdemir - Metro FM
Yılın En İyi Radyo Konuk Programı: Yasemin Şefik - Best FM
Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı: Gölge - Talha Bora Öge - Radyo 7
Yılın En İyi Yerel Radyo Programı: Baydamar Ersin - Radyo 2000

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0